Skip to content

7 Comments

 1. Vidar Moe
  Jan 30, 2017 @ 15:16

  Det burde alle få med seg! Vi sees!

  Reply

 2. Per J
  Jan 30, 2017 @ 16:20

  Apropå – Stora upplevelser med små båtar.

  För ett antal år sedan hade jag en kollega i en annan stad (=Göteborg), som jag av naturliga skäl inte kände så bra då vi jobbat ihop en begränsad tid och på distans. När sommaren närmade sig var ett naturligt samtalsämne – “Vad ska du göra på semestern?”. Min kvinnliga kollega svarade: “Jag ska ut på långsegling med barnen.” Dom äälskar det, så länge vi slipper stiltje för det gillar dom inte.” Jaha. Som seglare blir man nyfiken…. Aha, vad har ni för favoritdestinationer? Var utgår ni ifrån? och sist men inte minst – Vad seglar ni för båt?

  Jo på mina föräldrars landställe i Ljungskile har vi en trissjolle så vi seglar så långt vi hinner. Har tält med, trangiakök osv.

  Jag tycker det var så underbart att en singelmamma som sticker ut på långsegling med sina barn som jag tror var 6 och 9 ungefär. Njuter av naturen och seglingen och att båten i de flestas ögon är liten var inte ens en del av beskrivningen.

  Navigare necesse est!

  Reply

  • Jan-Eric
   Jan 31, 2017 @ 03:33

   Albin 57 blev mitt val av “liten trailerbar båt med stora möjligheter” som det stod i reklamen en gång i tiden då båten lanserades. Jag har haft mycket glädje av denna lilla praktiska farkost. Hade tidigare en Dominant 78 men det blev lite begränsat seglingsområde då semestern är ganska kort för att ta sig långt bort. Med en trailerbar blir området desto större även om resan är en del av målet för en del.

   Reply

 3. Sebastian Christenson
  Jan 30, 2017 @ 16:23

  Tusan att man måste jobba. Svårt att komma från montern på lördagar.

  Reply

 4. Jocke
  Jan 31, 2017 @ 14:07

  Skulle varit grymt om du/någon kunde Vlogga/blogga/filma de olika eventen för oss som är på annan ort.

  Reply

 5. Mikael Johansson
  Feb 3, 2017 @ 15:53

  Hej alla, är det som har koll på pm det blir något Merting spot i år och om det streamas?

  Reply

  • Peter Gustafsson
   Feb 3, 2017 @ 16:17

   Följ Meetingspot 2017 i direktsändning!

   Meetingspot 2017 tar upp de hetaste nyheterna från seglingsvärlden med kända profiler från America’s Cup, Volvo Ocean Race, Olympisk segling och World Match Racing Tour. Du kan följa seminariet i direktsändning från Svenska Mässan i Göteborg.

   2017 kommer att bli ett hektiskt år för alla som är intresserade av kappsegling. Under våren startar World Match Racing Tour som besöker Marstrand första veckan i juli. Finalen av America’s Cup avgörs i maj och juni på Bermuda. Det kommer också att bli en härlig uppladdning inför starten av Volvo Ocean Race 2017-18 i oktober.

   Allt detta kommer att diskuteras med intressanta gäster på scen under Meetingspot 2017. Seminariet äger rum på Svenska Mässan i Göteborg i samband med smygöppningen av Båtmässan och leds av Frida Zetterström och Stefan Rahm.

   Meetingspot sänds live på Youtube mellan klockan 16.00 – 18.00

   https://www.youtube.com/watch?v=VUVXh4T-sO8

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.