Skip to content

4 Comments

 1. Johan Wickman
  May 10, 2017 @ 19:54

  Vi tar fortfarande emot anmälningar via http://www.lbs.nu. Fina banor, ambitiös coachning, bra startfält och ser ut att bli bra väderförhållanden. Välkomna till Lomma.

  Reply

 2. Johan Wickman
  May 13, 2017 @ 17:07

  Fantastiska seglingar idag i kanonförhållande. Kolla själva på eventets FB. North Sails Trim Cup 2017. Vi sänder även live från coachgenomgången. https://www.facebook.com/events/1802048403454083/

  Reply

 3. Magnus Witting
  May 15, 2017 @ 09:53

  Känns lite tråkigt att ha missat Stora Oset på hemma klubben i lördags men vi ångrar inte en sekund allt jobb med att traila ner till Lomma. Fredagen bjöd på tre korta träningsrace med 2 extra starter per race. 9 starter i blandat SRS fält var mer än vi gjorde hela förra säsongen. Jaktstart i all ära men detta var superbra träning. Vi fick också ombord Jesper Feldt från North DK som hjälpte oss med trimmet. Samma sak lördag förmiddag, 9 starter till. Sen två första racen i trim cup på EM. Mellanvind 6-8. Söndag 3 race lättvind 2-4. Efter racen alla tre dagarna var det genomgång med bilder och video. Dragningarna sköttes av Chuck Allen och Charlie Mckee, ni kan ju googla dem :). Trevliga, lagom snälla och uppmuntrande, inte feedback på tusen detaljer utan på det viktaste. Superproffs. Jag lärde mig med om segling på den här helgen än de sista 30 åren. Hoppas vi hinner göra det nästa år igen. /Farrgo

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.