Old Guys Rule

I takt med att media blir allt med digital, så har vi sett ett antal utmanare i seglingsvärlden. Unga människor som har koll på videoproduktion och sociala medier.

Nu verkar det dock finnas en trend där gamla gubbar (och tanter) slår tillbaka. Här är några exempel som dykt upp senaste veckorna…

Elaine Bunting, som är chefredaktör för Yachting World drog runt på bryggorna i Plymouth och gjorde grymma båtspaningar. Way to go:

Tom Ehman körde igång Sailing Illustrated för några månader sedan. Tom är mest känd för sitt engagemang i America’s Cup där han varit insyltad på massa olika sätt de senaste 35 åren… Bland annat för Oracle och Golden Gate Yacht Club. Det var också tom som ville bygga moderna 12:or här om året…

Han gör en riktigt amatörmässig videoshow, men där innehållet är riktigt skarpt. Det finns ju ingen han inte känner, och han har koll på de senaste ryktena. Lite mossigt, men värt att lyssna på.

Här är senaste avsnittet:

Och till sist. Dennis Connor, eller Mr America’s Cup, har skaffat sig en podcast:

Man kan ju hoppas på att vi får se en combo av moderna produktioner och duktiga männsikor (med åsikter) som kommenterar det som händer.

Way to go!