Vestas missar två ben?

Here we go again.

För er som varit offline senaste veckan, så har Vestas kolliderat med en fiskebåt på väg in till Hong Kong. Fiskebåten sjönk och en av besättningsmännen avled. Inte bra. Vi får säkert en ordentlig rapport från detta (precis som förra gången). Just nu debatteras vems fel det var… 20 knop i kolmörker eller kassa lanternor på fiskebåten.

Enligt källor på plats, ser det mörkt ut inför ”the coming two legs” (antar att det är T&R Guangzhou som startar 1/2 man menar, och att man hinner till Auckland-starten 7/2?

Dags att slå E3:s reparationsrekord?

Och som vanligt så tappar både VOR och Vestas bollen när det gäller kommunikation. Vad händer? Vad är planen? Att sända 7*24 när båtarna ligger i doldrums, men gå i steath-mode nu känns sådär. Teamet har varit knäpp tysta i 3 dygn.

Det är inte så här man hanterar en kris 2018.