Midsummer Solo by Båtagent stöttar Ryking

Micke Ryking kommer att segla Route de Rhum med en stor Midsummer Solo-logga!

Det är Båtagent, som var delaktiga till att göra första upplagan av Midsummer Solo Challenge till en succé, som nu tagit största delen av ett nytt storsegel. Privatpersoner samlade samtidigt in 50.000:- via ett bra supporter-initiativ på Facebook. Starkt jobbat.

Anders Hultman på båtagent säger: “vi på Båtagent kunde inte motstå frestelsen att gå in som sponsor i detta urfranska soloraceevent, kanske kan vi få med några franska stjärnor till den Bohuslänska skärgården nästa sommar? Micke har dessutom lovat hålla ett fördrag om sin segling i samband med Båtmässan i Göteborg, vilket vi ser fram emot. Nu hoppas vi bara att han och båten kommer fram i ett stycke i denna stenhårda solosegling.”

Det är grymt kul att Micke ger sig på denna utmaning, som många av oss bara drömmer om att göra. Och det kommer att bli extra kul när flottan lämnar Saint-Malo och man kan se en Midsummer Solo Challenge på en av båtarna.

Fransmännen lär undra vad det är.

Det är också roligt att Anders och Båtagent fortsätter att engagera sig i solosegling. Utan dem hade inte Midsummer Solo Challenge blivit så bra som det blev, och vi ser nu att de vill bygga detta race långsiktigt”.