Skip to content

1 Comment

  1. Love
    Jan 3, 2019 @ 14:54

    Jag hade turen att beskåda båten i Palma i september när vi gjorde ett stopp där. Var väldigt nyfiken på denna nya “lilla” Baltic och på förhand var jag osäker på om jag tyckte hon verkligen var så häftig och iögonfallande. PÅ håll ser Baltic 67 som vilken modern cruiser/racer somhelst, men när man verkligen studerar detaljarbetet på nära håll så slås man av byggkvaliteten hur genomtänkt allting är. Hon låg mellan en Contest 67cs och En nyare Oyster 595. Det är ju ändå 2 bra varv, men finishen och kvaliteten på detaljerna på den finska båten är flera nivåer upp. Hon ser väldigt smidig och självklar ut och utan en massa smink andra båttillverkare adderar. Det ända jag kan fundera över är hur bekvämt det är att jordenruntsegla en båt utan riktigt bra skydd för väder och vind som en center cockpit ger. tydligen så är ju jordenruntsegling det som är meningen. Oavsett, filmen i klippet gör henne inte rättvisa alls. Det är verkligen facit på finish och kvalitet.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.