Kölbåtsföreläsningar för unga seglare…

Det här verkar ju vara ett grymt initiativ för seglare

Syftet med kurserna är att ge främst unga seglare i åldrarna 17-30 år en gedigen utbildning i hur man seglar en kölbåt, vad som krävs för att få komma med i team och hur man sköter om en båt. Om det känns som något för dig så anmäl dig direkt!

Föreläsningarna riktar sig till både elitseglare och till de som vill lära sig mer, till tjejer och till killar. Så tveka inte att anmäla er! Vid mån av plats så kommer även äldre att erbjudas plats under föreläsningarna.

Totalt 6 tillfällen fördelade på två helger; 24-26 januari & 20-22 mars. Föreläsare: Nils Åkervall, Fredrik Norén, Marcus Höglander, Jimmy Hellberg, Matthew Hogdson, Tore Lewander & Julius Hallström.

Vem arrar något liknande på västkusten?