Skip to content

5 Comments

  1. Staffan Ljung
    May 5, 2024 @ 21:15

    Ornö Runt går först den 18/5 och anmälan är öppen fram till 12/5. Vi räknar med att deltagarantalet kommer växa ytterligare så här sista anmälningsveckan. Trevlig segling väntar runt skärgårdens största ö så in och anmäl er på http://www.ornorunt.se.

    Reply

    • Staffan Ljung
      May 15, 2024 @ 13:08

      Antalet anmälningar till Ornö Runt tickade på fint och nu är det hela 107 båtar anmälda
      till helgen. Riktigt skoj!

      Reply

  2. Finngulf
    May 6, 2024 @ 14:07

    Båtarna blir äldre och äldre jag minns på 80 talet 80 Express 50 Scampi m.m nu är dessa båtar om de finns kvar endast för crusing. Även att lägga en kappsegling 4 Maj där de flesta båtklubbar fortfarande har sjösättning gör ej saken bättre. 18 maj är bättre vet att det krockar med Ornö Runt.

    Reply

  3. Peter_K
    May 8, 2024 @ 19:52

    Lidingö Runt har tyvärr blivit frånåkt av andra kappseglingar när det gäller kringarrangemang. Har man – som jag – inte sin hemmahamn i närheten så erbjuds ingen som helst arrangerad möjlighet att ankra upp någonstans i närheten, det finns inget som helst förkör. Sedan åker man ett varv runt ön och sedan får man åka tillbaka igen eftersom Lidingöbron inte går att öppna och har en segelfri höjd på 5,2 meter. Det finns heller ingen uppsamling efter med eftersnack osv. Prisutdelning sker dagen efter (söndag kväll) uppe i Lidingö Centrum som inte ligger nära sjön.

    Dvs, det är inte tillräckligt kul att vara med. Då är det roligare att vara deltagare på t ex Gullviverallyt eller Ornö Runt.

    Reply

    • Anders
      May 16, 2024 @ 11:12

      Kan man sammanfatta det med att folk vill hellre segla racig eskader och sedan äta och dricka gott?

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.