Skip to content

2 Comments

 1. Tomas (Nordh-O.S.T.en)
  May 18, 2008 @ 20:41

  Måste inte utrustningen sitta på rätt plats när noggranna mätningar av överhäng och höjd över vattenytan görs? Tänker på t ex seglen som inte sitter på bom och förstag. Hade du slängt in alla segel i förpiken eller stickkojen så blir det ju skillnad.

  Reply

 2. Peter Gustafsson
  May 18, 2008 @ 21:05

  Just IRC är speciellt då man mäter med helt tom båt, ‘Turn it upside down and shake it’!

  Allt skall ur, segel, ankare, brandläckare, verktyg, vatten, toapapper… Kvar är durkar, dynor, nedgångslucka (vi fick dispens för 8 kg sprayhood för mätning i vatten, men jag gissar att det måste av vid vägning).

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.