Skip to content

4 Comments

 1. Jonas
  Nov 3, 2008 @ 12:31

  Angående Skagerrak Cup, har för mig att min. LYS tal var satt till 1.20 Någon som vet vad denna gräns kommer ifrån ? Jag skulle gärna ställt upp eftersom vi seglar Faerdern och Tjörn Runt men lys 1.19 utestänger oss.

  Jonas K, Trindy

  Reply

 2. Stefan
  Nov 3, 2008 @ 13:18

  Hej
  Låt inte Ystads segelsällskaps slumriga hemsida vara något hinder för att planera in v 32 för kappsegling där. Hamnen är fin vi brukar angöra där när vi befinner oss på sydkusten båtpryl affären oslagbar och den som vill kan Wallander vandra. Låt detta val av plats medföra att både öst och västkust båtar tar tillfället i akt och ansluter för en trevlig vecka. Vi på Perfect Excuse hoppas att dyka upp i Ystad vi ses.

  Mvh
  Stefan

  Reply

 3. smile
  Nov 3, 2008 @ 14:50

  Jonas!
  Jag tror att det är att alla skall segla “långa” banan på Feardersejlatsen men jag är inte helt säker.

  Reply

 4. Jonas
  Nov 4, 2008 @ 12:25

  Smile, så är det ju !
  Tänkte inte på det, har aldrig seglat Faerdern, endast Holländern
  (som min segelmakare gärna påminner mig om då och då)
  Jonas K

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.