Skip to content

2 Comments

 1. acat
  Feb 13, 2009 @ 08:15

  Klart man skulle rösta på Mange… ända tills man såg att det andra alternativet var Ashby!! Ashby är kungen i min lilla tvåskroviga värld!!!

  Reply

 2. Ronnie Edsgren
  Feb 13, 2009 @ 10:07

  Självklart bör Mange bli Seahorse Sailor of the Month, vilken idrottsman och vilken kämpe han är denne Magnus Olsson, en verklig bragdman. Något bekymrad kanske man ändå får vara över att teamet inte fått vilat upp sig inför etapp 5. Förmodligen är stresspåslaget oerhört högt, vilket kan få konsekvenser i säkerhet, vägval, segelsättning etc, vilket i sin tur kan påverka teamkänslan etc. Nu sätts ledarskapet på högsta prov. Har Mange kraft och ork att coach sitt team med den goda energin han oftast förmedlar ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.