Stopoverträff 4 på Tres 24/2

VOR13908.jpg
För er som mot förmodan skulle ha missat det, kommer här en påminnelse om stopoverträffen på Tres. Alltid trevligt att se och prata segling så här års. Foto: Gustav Morin/Ericsson 3/Volvo Ocean Race.

Den 24 februari samlas seglarintresserade på Restaurant Tres i Göteborg för en Volvo Ocean Race Stopover-träff.

Medverkar gör bland andra Klabbe Nylöf som har seglat både Whitbread och Volvo Ocean Race. Klabbe ska bland annat berätta vad som hände när de fick bryta under etapp 4 från Singapore till Qingdao. Thord Lyrstrand som är logistikanvarig för Ericssons transporter av containrar och paviljonger till de olika stoppen. Han är också ansvarig för att reservdelar kommer fram när det händer något. Till exempel åtta kvadratmeter skrovsida. Materialet skickades från Sverige, den tillverkades i Italien, lastades på flyg till Taiwan och har nu monterats på Ericsson 3.

Mattias Rahm som gör nya telefonintervjuer, denna gång med Rick Deppe på Puma (som vann pris för bästa filmning under de två senaste etapperna) och Simon Fisher på Telefonica Black (som vann seglingen till Qingdao).

PROGRAMMET 17.00 – 21.00
Från 17.00 Välkomstmingel, mat och häftiga seglingsfilmer
Ca 18.15 Intervju med Klabbe Nylöf
Ca 19.00 Intervju med Thord Lyrstrand
Ca 19.30 Mattias Rahm gör nya telefonintervjuer med seglarna. Senaste nytt från seglingen
Ca 19.50 – 21.00 Fler seglingsfilmer, mat och mingel.

Restaurant Tres rekommenderar strimlad biff med grönsaker och bambuskott. Till detta serveras en kall kinesisk öl. Pris 160:-/person för hela programmet inkl mat och dryck.

Anmälan gör du enklast via e-post till helst före 20/2
Vid frågor, ring 031 123 133 eller mejla
Restaurant Tres ligger på Lindholmspiren 5.