Skip to content

5 Comments

 1. Christofer
  May 15, 2009 @ 20:02

  Om du skulle få i varje fall några av alla de som länkar till dig att skriva riktiga ankarlänkar med relevanta sökord istället för bara “Blur”, en liten översyn av din meta samt lite jobb med texter och rubriker så skulle sökmotorerna kunna lösa biffen åt dig med en extra skjuts trafik… vill du ha fler seo tips så hör av dig. Du har min mejl..

  Reply

 2. Peter Gustafsson
  May 15, 2009 @ 20:13

  Tackar Christofer, det dimper ner otroligt mycket trafik via sökmotorerna så jag tror att det funkar ganska OK. Det som är allra festligast är att mina flitigaste läsare är de som googlar mest på det de vill ha reda på för att sedan landa på blur.se.

  Här är det som intresserar folk just nu:

  bohusracet
  lidingö runt 2009
  sweden yachts
  harald boe
  aspect 40
  melges 24
  king 40
  open 30
  elan 410
  hp 1030
  b&r 23
  pogo 40
  k650
  johan säwensten
  respitsystem
  a31 archambault
  richard fornander
  dehler
  archambault 31
  first 34.7
  mattias rahm

  Reply

 3. Per
  May 16, 2009 @ 11:49

  Naked women!! eller i det minste halvnakne. Artikler som sex i skjærgården eller noe i den gata.

  Reply

 4. Pär J
  May 16, 2009 @ 19:08

  Du hamnade på 28:e plats i google med sökordet “Segling”. Det är inte bra alls. Du måste arbeta dig upp på i toppen. Det finns det många SEO experter som kan fixa!

  Pär

  Reply

 5. Christofer
  May 19, 2009 @ 09:41

  Enklast för att lösa just det med ordet "segling" är att vi alla som vill stötta Peters site länkar in till http://www.blur.se med just ordet "segling" som ankarlänk (samma som hyperlänk i word) dvs att ordet "segling" är klickbart och kopplat att länka till http://www.blur.se. Vill man ha en mer beskrivande länk på sin site kan man ju skriva "segling på Blur" så får man med ordet segling. Tittar man på de flesta inlänkar till siten idag så länkar de med bara ordet "blur"…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.