Skip to content

7 Comments

 1. No Name
  Sep 23, 2009 @ 17:31

  “Stjärnorna från Gävle” :-D

  Reply

 2. Mr.Sail
  Sep 23, 2009 @ 23:04

  Skall vi dansa Tango Curt?

  Reply

 3. Peter Gustafsson
  Sep 25, 2009 @ 22:27

  Upplösningen + fler bilder ovan!

  Reply

  • Team Dehlerdoris
   Sep 27, 2009 @ 17:40

   Säkert kul segling. I förrgår kväll kom “Bora” med över 25 m/s i Kastela som ligger 5M väst om Split. Det blåste nog bra i hela Adriatiska havet skulle jag tro. Hoppas gubbarna fick ner spinnarna då för det blåste utav h-e.. som tur var låg vi i hamn. Bavarian lutade rejält för bara riggen.
   Annars så kan jag rekommendera båtcharter Kroatiens “skärgård”.
   Annars så är Marmaris race Week i november också riktigt bra, har seglat den 2ggr.
   StefanK från Marina Kastela i Bavaria 39cr s/y Cordelia
   http://www.dehlerdoris.blogspot.com

   Reply

  • Team Dehlerdoris
   Sep 27, 2009 @ 20:34

   Säkert skitkul! Kan meddela att i förrgår kväll kom “BORA” över Adriatiska havet. NO 25m/s och kanske mer. Vi låg som tur var i hamn med vår charterbåt(Bavaria 39cr). Bavarian krängde rättt bra för bara riggen.
   Man kan också dra till Marmaris Race Week i november. Riktigt bra segling o flera hundra båtar. Har testat 1999 och 2000. Gelin var där också…
   StefanK
   http://www.dehlerdoris.blogspot.com

   Reply

 4. No Name
  Sep 25, 2009 @ 22:43

  Grattis!

  Reply

 5. Tomas (Nordh-O.S.T.en)
  Sep 27, 2009 @ 22:28

  Jag var med på Salonan som kom trea. Vi var med förra året också och kom då sexa. Vi har seglat i Marmaris Race Week tre gånger för en del år sedan. I Marmaris är det många båtar men också många klasser. Att kappsegla med charterbåtar med urseglad underskuren rullstor mot lokala förmågor med fräscha segel och segelmakare ombord kändes inte så rättvist. Att segla Salona 37 i Kroatien däremot är en höjdare. Trevligt upplägg så att det blir ny natthamn varje dag och ett till tre race varje dag. Denna gång var vi bl a i Kornatiskärgården som är fantastiskt fin. Alla båtarna (12 st) är exakt lika med likadana segel etc. Kan inte bli mer rättvist. Att kappsegla är kul. Att kappsegla entyp är ännu roligare.

  Tomas

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.