Gastbank

I måndags lovade Dan Björkman på VKSF att fixa en gastbank. Och här är den!!!

Nu startar vi en gastbank!

Det sker en nystart för de större segelbåtarna på västkusten. LYS- cupen lever vidare och utvecklas. En ny cup i cupen planeras för de riktigt stora båtarna, och en nystart för Göteborg Offshore race planeras till augusti 2010.

Detta ger stora möjligheter för er som vill segla lite större båtar med större besättning att mönstra på. Därför startas nu VKSFs gastbank där man kan anmäla intresse att ingå i någon besättning, antingen någon enstaka gång eller en hel säsong.

Du skickar ett mail med namn, e-mail och en kort ”seglings. Cv” så håller vi banken levande för båtägare att hitta besättning. Det går naturligtvis bra för båtägare att söka gastar aktivt genom att göra likadant, och komma in på listan ”gastar sökes”.

Snyggt jobbat!

Se nu till att använda den. Och ni som brukar sakna besättning skall se till att komma med!

Finns det något annat vi skall göra under vintern för att tota ihop båtar och alerta gastar/rorsmän/taktiker?