Skip to content

2 Comments

 1. Stefan P
  Aug 5, 2010 @ 09:55

  Snyggt och kul med en sponsor som förstår värdet av god täckning i ny media. Även Trosa seglar vackert har försökt men där finns inte kopplingen till själva tävlingsmomentet. En satsning liknande detta förutsätter förutom pengar även idellt arbetande människor som kan leverera input och sammanställa det även om de flesta plattformarna finns. Efter att ha varit i målfartyget ett antal gånger under e-jolle VM så vet jag problemet som uppstår i att få till en snabb preliminär resultatlista så den kan publiceras snarast efter målgång.

  Reply

 2. mm
  Aug 6, 2010 @ 20:09

  Dr Hasso Plattner blev ju 30:e så nog är det en intresserad sponsor alltid. Bra seglat av Rosén/Wenrup 8:a!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.