Skip to content

6 Comments

 1. Peter A
  Jan 13, 2012 @ 17:23

  Gillar tidningen och precis som du säger är den grymt snygg.
  Som prenumerant stör det mig dock lite att tidningen man får hem i brevlådan är märkt med Free issue. Visst är det värt en del att få tidningen hemskickad men någonstans i bakhuvudet blir känslan ändå att man gör en dålig affär.
  Kanske något att tänka på?

  Reply

 2. kalle K
  Jan 13, 2012 @ 18:12

  @Peter A

  Tänk på något annat.

  Reply

  • Peter A
   Jan 13, 2012 @ 18:42

   okej ;-)

   Reply

 3. Anna-Lena
  Jan 13, 2012 @ 18:46

  Vi har funderat länge på det här med prenumeration, hur vi skulle kunna genomföra idén och samtidigt behålla gratiskonceptet och vi är tacksamma för all feedback i ämnet. I dagsläget betalar man för administrationen och transporten i samband med prenumerationen – tidningen är fortfarande gratis. Vi kompenserar för kostnaden genom att ge prenumeranterna Search VIP-treatment vilket innebär att tidningen landar i lådan några dagar tidigare än leverans till övriga läsare/distributionsbutiker/nätet samt en gåva under prenumerationstiden med hjälp av våra sponsorer/annonsörer… Gratis förväxlas ofta med “värdelöst/något utan värde” och det stämmer endast om man mäter i kronor. Vi mäter hellre i seglingsglädje och då kanske “affären” inte är så pjåkig trots allt :).
  /Anna-Lena anna@searchmagazine.se

  Reply

 4. Raketen
  Jan 13, 2012 @ 21:19

  Svedalas bästa och snyggaste segelblaska!
  Som grafiker är det glädjande att läsa en kul och inspirerande tidning. Dessutom
  med en shööön grafisk touch.
  Pröjsar gärna för att slippa missa något nummer. =)

  Reply

  • Peter Witt
   Jan 13, 2012 @ 23:14

   +1

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.