Sverigepremiär för Xp 33

Det har varit mycket snack om nya Xp 33 och nu är den på roadshow runt om i Europa. Torsdag-fredag i Oslo sedan landar den på Lidingö på måndag innan den åker till Finland. Hela inbjudan här.

Någon som skall dit? Hade uppskattat lite bra bilder…

Sverigepremiär för X-Yachts nya snabbseglare Xp 33 måndag 10 december

Mitt i vintervädret är det dags för Sverigepremiären för den efterlängtade nya snabbseglaren från X-Yachts – Xp 33. Nu på måndag den 10 december är alla intresserade välkomna till Lidingövarvet utanför Stockholm där den gör ett stopp på sin europeiska road show.

Xp 33an är en helt ny konstruktion och det är det andra exemplaret av modellen som kommer på besök till Lidingövarvet.

Xp 33an tar Xp-konceptet vidare och är en riktig snabbseglare som troligen kommer att dominera såväl kappseglingsbanorna som fritidsseglarnas drömmar. Tanken är att den även ska fungera bra för two handed-segling då den är förhållandevis styv.

På måndag den 10 december är alla intresserade välkomna till Lidingövarvet på Lidingö utanför Stockholm för att få en första titt på den heta båten. Alla som kommer bjuds på glögg, lussebullar och varmkorv.

Båten står i Lidingövarvets inomhushall och det är öppet hus mellan kl 10 och 22.