Hyundai Cup | Trash talk


I morgon är det Hyundai Cup i Nynäs. Otroligt bra uppslutning med 160 båtar och bra kvalisort på seglarna. Calluna S-73 hade lite stalltips:

Såg att DataCom drog 66 båtar förra helgen vilket inte alls är dåligt. Hyundai Cup nu på lördag har hela 159 båtar vilket är fantastiskt. Av dessa 159 seglade 21 båtar DataCom vilket är ett tecken på att det var helt riktigt att inte köra samma helg. Om man redan nu skall börja uppsnacket inför Hyundai Cup så följer här mina favorittips:

Cramo Sailing Team, La Dolce Vita, Team Arken Zoo, Jenny, IT Advisor, Trixie, Doris, Valkyria, Kölbåten, Borta m Vinden, Vindile, Daquiri, Funny eller varför inte en av dessa jollelika ekipage i form av Totalcom (heja Mats!), Pac man eller Grace.

Detta kan tyckas vara en lång lista men det är väldigt många bra båtar med i år vilket kommer göra lördagen än mer spännande i de lätta vindarna som väntar.

Sedan är det ju alltid spännade att se resultatlistan från just det här racet, då det snarare är regel än undantag att fel gäng får med sig en bil hem. Kommer arrangören att räkna rätt? Kommer någon att ha trixat med mätbrevet? Eller kommer vinnarna att spela bort bilen på sten-sax-påse på efterfesten?