Designer söker exjobb

Även om Sverige kanske inte kan vara konkurrenskraftiga när det gäller priser på plastarbete, så borde vi kunna vara ledande när det gäller design? Vi har ju tidigare haft designers som skaffat jobb genom att publicera sitt arbete på blur, och nu hoppas Samuel på att det finns några kul exjobb där ute.

Hej Peter!

Jag heter Samuel Nilsson, är 25 år, född och uppvuxen i båtmeckat Ellös på Orust. Har alltid varit otroligt fascinerad av båtar och båtdesign, nu har jag snart studerat klart min civilingenjörsutbildning i Teknisk Design på Chalmers och det är dags att söka examensarbete. Pågrund av min passion för båtar så är min högsta dröm att få göra det inom båtbranschen men mitt kontaktnätverk inom branschen är begränsat.

Fick för ett tag sedan idéen att man kanske kan vända sig till Blur’s läsare som säkerligen kan ge tips och råd vart jag kan vända mig.

Vilka företag i båtbranschen kan tänkas vara intressanta att göra examensarbete tillsammans med?

Här en länk till min portfolio ifall någon är intresserad av Teknisk Design eller att veta mer om min persona och mina projekt.

Jag nås enklast via mail.