Skip to content

4 Comments

 1. Magnus
  Jul 22, 2016 @ 19:35

  Absolute blue
  swe21.wordpress.com tycker jag rapportera rätts så bra vad som hänt under dagen.

  Reply

 2. Foxy Lady
  Jul 22, 2016 @ 21:58

  Vi har skrivit till vår fb grupp Team Foxy LAdy och Search Magazine varje dag. Idag blev det inte mycket dock. Vad som inte funkar på VMet är arrangemanget i hamnen. Vi har seglat alla mästerskap sedan VM i Helsingfors och detta är i en klass för sig i negativ riktning. Dålig information, utspritt område på land för seglarna, idag vid stiltjet när vi var i hamnen var alla tält stängda med varor och tjänster. När vi efter annuleringen av seglingenkulle ha en öl vi arrangörens tält fanns ingen öl att köpa. Det var stängt. Vi fick gåt till resturangen på andra sidan av området.

  Reply

 3. Sailing Team - eller Eating team? - BLUR
  Aug 4, 2016 @ 18:00

  […] För att återkoppla till en diskussion vi hade efter ORCi-VM… […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.