Close
Skip to content

4 Comments

 1. srsseglaren
  Aug 1, 2017 @ 07:16

  Kanske inte samma volym men mer passande för svenska förhållanden klart vackrare om man får tycka:
  https://www.oaxsdesign.com/swede-68

  Lite mindre båt men ny tänkande inom HR nya 340 med dubbla roder:
  https://www.oaxsdesign.com/swede-68

  Reply

 2. Thomas Wiberg
  Aug 1, 2017 @ 11:24

  Reflektionen att det nog blir alldeles för dyrt är väl inte helt främmande och säkert alldeles riktig. Sverige har ju valt en annan väg än USA både när det gäller skattesystem och det som här kallas fördelningspolitik. Före andra värlsdkriget var läget annorlunda och det fanns ett antal varv som byggde både stora och exklusiva båtar. Den inhemska marknaden för denna typ av produkter är ju dessutom försvinnande liten.

  Kul att se att Botin lyckas debitera så pass mycket för sitt arbete så att det blir pengar över till 22 meter segelbåt! Ser ut att vara ett fint bygge, men designen var inget som får pulsen att stiga. Rejält ful språnglinje i mina ögon.

  Reply

 3. Pelle Fälth
  Aug 2, 2017 @ 21:03

  Detta är ju ett bevis på att dyrt inte är detsamma som snyggt. Om man har mkt deg att lägga på sin drömbåt så går det kanske att få den byggd i Sverige men det går nog snabbare och blir lite bättre om man bygger den i Finland eller Holland.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.