Skip to content

6 Comments

 1. Pär Lindforss
  Mar 1, 2018 @ 09:11

  Nu är det väl inte bara jag som ska känna pressen. Vi är två seglare I Team Mobline som har köpt Novan tillsammans så Nadine Kugel får ta på sig en del.

  Sen är det klart att vi inte börjar från noll utan har en massa dokumentation om inställningar och trim. Sedan vi seglade Nova förra gången har regeln förändrats och det innebär att valet av segel kommer se lite annorlunda ut. Jag har också jobbat med Martin Olssons segel och där har vi fortsatt utveckla våra ideer. Ska bli spännande och se om båtbytet kommer synas i resultatlistorna.

  Reply

  • Peter Gustafsson
   Mar 1, 2018 @ 10:07

   Lycka till bägge två!

   Vi förväntar oss en uppdaterad trimguide med lite nördiga detaljer. den här börjar kännas mossig: http://www.blur.se/boats/albin-nova/

   Reply

   • Dan
    Mar 1, 2018 @ 10:35

    Hej Peter,

    Tycker inte alls det känns mossigt utan mer som ett friskt andetag när man inte ser kolfiber och superduperprylar överallt. Känns mer som i de flestas verklighet :-). Följde inte BLUR på den tiden men gillar skarpt att läsa dina inlägg från förr. Kanske bara jag…och ett tecken på att man närmar sig 50 års ålder !?!

    Med vänlig hälsning/Dan

    Reply

   • Peter Gustafsson
    Mar 1, 2018 @ 10:44

    Det är väl mer att man ser potentialen. På 10 år av aktivt seglande och båtmeckande så finns det ett antal saker som man vet att man skulle kunna göra bättre. Det är väl också läge att uppfatera målfarterna :-)

    Reply

 2. Pelle Pedersen
  Mar 6, 2018 @ 18:25

  Konstigt att detta ämne inte debatteras…

  Reply

  • Sebastian Christenson
   Mar 7, 2018 @ 16:20

   Det är ju inte så kul att träna kanske?
   Alltid enklare att ta på sig offerkoftan och tycka synd om sig själv?

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.