Uppdateringar?

Ett litet tips till alla team som har satt upp fina Facebooksidor inför sina äventyr på ORCi-VM: uppdatera. Och då pratar jag inte om en bild på ett stilla hav med kommentaren “inga race idag”, utan vi vill veta vad som händer, vad som funkar, vad som inte funkar, vad är storyn bakom resultaten…

Det är detta som engagerar oss, era fans, sponsorer och andra.

Framförallt om man har en hel dag utan segling, då kan man lägga 20 minuter på att skriva något. Det fanns säkert en bra anledning till att ni startade en team-sida från början – och den har inte försvunnit bara för att det är lite motigt.

Bäst hittills är Pro4U. Inte helt oväntat – de brukar inte göra något halvdant!

4 Comments

  1. Magnus Jul 22, 2016 Reply

    Absolute blue
    swe21.wordpress.com tycker jag rapportera rätts så bra vad som hänt under dagen.

  2. Foxy Lady Jul 22, 2016 Reply

    Vi har skrivit till vår fb grupp Team Foxy LAdy och Search Magazine varje dag. Idag blev det inte mycket dock. Vad som inte funkar på VMet är arrangemanget i hamnen. Vi har seglat alla mästerskap sedan VM i Helsingfors och detta är i en klass för sig i negativ riktning. Dålig information, utspritt område på land för seglarna, idag vid stiltjet när vi var i hamnen var alla tält stängda med varor och tjänster. När vi efter annuleringen av seglingenkulle ha en öl vi arrangörens tält fanns ingen öl att köpa. Det var stängt. Vi fick gåt till resturangen på andra sidan av området.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.