Skip to content

6 Comments

 1. Johan
  Jul 6, 2012 @ 17:44

  G-P har skärpt bevakningen betydligt under våren och sommaren!
  Även SVT har haft inslag om OS-besättningarna.
  Det är väl också så att Segling är en av de sporterna där chanserna för OS-medaljer ser hyffsat goda ut. Inga medaljer på VC i Waymouth i juni där OS går, men som nation var Sverige näst bästa efter hemma nationen GB.

  Sedan är det inte bara Seglingen G-P har ökat bevakningen. Jag ser i andra sporter som ligger mig varmt om hjärtat, de har också fått betydligt ökat utrymme sista året. Jag tror G-P förstår att det finns annat än bara fotboll och ishockey.

  Reply

 2. Casper
  Jul 6, 2012 @ 21:44

  Nu är det inte gammelmedia, men minst lika viktigt ändå för segling på internet. Det är stor brist på seglare som redigerar på svenska Wikipedia. Det saknas information om stora kappseglingar, populära båtklasser, OS-klasser, båtkonstruktörer, segel, segelmaterial, seglare , båtvarv, skutor och allt annat båtrelaterat för den delen.

  Det samma gäller bilder till Wikimedia Commons. Det behövs foton på fler segelbåtar. Det finns inte alls mycket nu och det är synd att man hela tiden ska vara hänvisad till Gelins bok om man vill veta något om en svensk båt.

  Det är inte speciellt svårt att redigera på Wikipedia, sålänge man håller sig till de enkla regler som finns och inte medvetet förstör så kommer andra hjälpa till med tekniska detaljer.

  Jag hoppas att åtminstånde någon nappar på detta.

  Reply

 3. Gillan
  Jul 7, 2012 @ 23:31

  Kan inte påstå att jag sett något om bohusracet någonstans… mystiskt!?

  Reply

  • Pär Bäck
   Jul 9, 2012 @ 12:06

   Det blev lite dåligt med det i år. Tydligen för långt för G-P att åka till Uddevalla. Media var inbjudna i år men endast Segling, TV4 Väst och Bohuslänningen dök upp. SEARCH MAGAZINE hade fullt upp med att segla själva racet. Tyvärr är det svårt att locka media om man inte har världsnamn med.

   Reply

  • Pär Bäck
   Jul 9, 2012 @ 12:08

   Titta gärna på vår Facebooksida. Där hittar ni många härliga berättelser om loppet.

   Nästan 10 båtar har anmält sig till 2013 lite av ett rekord.

   Reply

 4. Johan
  Jul 10, 2012 @ 08:16

  Ännu finns det mycket som kan bli bättre…
  Hur mycket skrev media om vår senaste EM-silvermedaljör?
  http://kappsegling.wordpress.com/2012/07/08/em-silver-till-jesper-stalheim/

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.