Skip to content

8 Comments

 1. Berra
  Jul 3, 2014 @ 00:37

  Lite för mycket enskrov! Tre sekunder catta på filmen!
  Missade ni AC!!!

  Reply

 2. Kalle
  Jul 3, 2014 @ 11:06

  Med tanke på att det är en promo film för landslaget och att det finns 10 OS klasser (Dam+Herr) och Sverige har landslagsseglare i 7 av dessa varav flerskrov är 1 så känns det väl proportionerligt. På vilket sätt tycker du AC skall avspegla sig i SWE Sailing Teams promo film??

  Reply

  • Peter Gustafsson
   Jul 3, 2014 @ 11:13

   Nu vet man ju inte vem filmen vänder sig till; SOK, RF, sponsorer, nya seglare, kids, … så det är ju lite svårt att ha synpunkter då. Men vill man locka unga seglare att engagera sig hårdare i sin segling så kan det inte skada att visa upp lite ordentlig fart. Det kan vara så att AC är den ultimata drömmen för några!?

   Reply

 3. SWE 256
  Jul 3, 2014 @ 12:20

  Den inspirerade i alla fall mig att gå ut att ta ett Laser-pass i går! Synd att klaga! Den speglade väl ganska bra var Sverige hämtar sina OS-medaljer och vilka OS-klasser som är störst i Sverige?

  Reply

  • SWE 256
   Jul 3, 2014 @ 12:26

   Nej, jag satsar inte på OS… Bara på att hålla “gubbkulan” borta! ;)

   Reply

 4. Kalle
  Jul 3, 2014 @ 12:23

  Helt rätt att det inte framgår vilken målgrupp filmen vänder sig till men det är klart att det är presentation av SWE Sailing som direkt speglas av OS klasserna och där har Sverige en halv besättning representerad i Nacra enligt SSF:s hemsida, så det är väl ok utdelning i filmen. Sen tycker jag 49er är fartfylld segling också…
  AC är säkert drömmen för många seglare men ser inte riktigt dess plats i en promo film för landslaget.

  Reply

 5. jol
  Jul 3, 2014 @ 12:42

  Snygg film och bra PR för segling vilket tajmats in bra inför den pågående SM veckan.

  Reply

  • SWE 256
   Jul 3, 2014 @ 12:48

   Mmm men där är ju inte segling med och i fjol hoppade man av i Halmstad. Varför? (Eller är Windsurfing med i Borås? Sett både och…). I Halmstad är det svårt att förstå att man inte var med. SVT sänder, men det blev ju inte mycket segling i TV från SM-veckan i Malmö.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.