Skip to content

1 Comment

  1. SWE42 Calluna
    Dec 4, 2020 @ 11:06

    Nya Linjetten blir med all säkerhet en mycket fin cruiser/racer med betoningen mer åt cruiser än racer. Rosättra gör ju fantastiska träarbeten med många kluriga och praktiska lösningar. Ser att toaletten nu flyttat in framför huvudskottet vilket möjligörs av det fylliga förskeppet. Själv gillar jag den lösningen då salongen blir luftigare i mitt tycke. De har säkert räknat på balansen men för ögat ser det ut som om masten sitter väldigt långt fram. Kanske är det så att jag vant mig med det nya där masterna placerats längre och längre bakåt. Jag misstänker att det kommit sig av bl a Open 40-klasserna där undanvindsegenskaperna med olika typer av stora assymetriska segel prioriterats.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.