Ken Read kör M32-serie

Det har ju varit en del snack om M32 Cup och det lär komma skarp info de närmaste dagarna (ja, jag är lite insyltad)… I en intervju på Sailing Anarchy så medger Ken Read att han har fått ihop 5 båtar till Newport.

This past VOR and the Cup are perfect examples of bringing that excitement to peoples living rooms and hopefully to bays and harbors near you.

For example, we are starting a Marstrom 32 (M-32 Catamaran) fleet here in Newport. Catamarans are finally making it to the mainstream and we have the America’s Cup World Series to thank. I am psyched to go sailing for fun again and we have 5 M-32’s already coming to the Newport area and hopefully it spreads all over North America.

Ken Read sails M32
I juni var ju Ken Read och resten av Puma på Höno och seglade M32 i samband med att Berg Propulsion fyllde 100… Small world.

Marström bekräftar att den första båten går till USA under nästa vecka. Man kan nog säga att M32 är den första kattan i det här segmentet som verkligen lyfter. Superkul att Sverige kan vara med i framkant på den här utvecklingen.