Vad spanar man in på Allt för Sjön?

Till skillnad från i Göteborg, så ställs det ju faktiskt ut lite nya spännande segelbåtar på Allt för Sjön. Förutom jättefina båtar från Arcona, Dehler, Salona och de lite större spelarna så finns det ett par saker som jag själv hade velat spana in.

seascape27_afs2

Den första är Seascape 27. Det har ju skrivits & filmats massor, och det verkar som att de som beställt båtar ha svårt att få fram dem, så någonstans har man ju träffat rätt. Första båten i Sverige skall tydligen till Malmö och de nya ägarna efter mässan. Kul & grattis!

seascape27_afs1

Att alla skall foila vet vi ju, så det är kul att man nu får ett seriebygge med Flying Phantom. Skall bli spännande att se hur många som nappar på detta?

Vad har ni andra för tips på vad man skall spana in?